Public call

Ecumenical Women’s Initiative announces a call for proposals for research grants.

Eligible applicants are women scholars or students who are residents of either Croatia, Bosnia and Herzegovina, Kosovo, Macedonia, Montenegro or Serbia. Interested candidates should send their Expressions of Interest to natjecaj2@eiz.hr by Monday 17th July 2017.

All relevant information and application forms can be found HERE.

Public Call

Ekumenska inicijativa žena će produžiti natječaj za sudjelovanje u online treningu „Društvene inovacije“.

Natječaj je namijenjen EIŽ partnerskim organizacijama/teologinjama, ali i svim ženama koje su aktivne u civilnom društu, a zainteresirane su za ovu vrstu treninga. Pogledajte video: poveznica.
Prijaviti se mogu osobe iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, s Kosova, iz Makedonije i iz Srbije. Zainteresirane za sudjelovanje na treningu trebaju ispuniti prijavni obrazac i poslati ga e-mailom na adresu eiz@eiz.hr do 25.8.2017. do 15 sati.Dodatne informacije o treningu i prijavni obrazac možete pronaći OVDJE.

Javni Poziv – radionica

Ekumenska inicijativa žena objavljuje natječaj za sudjelovanje na trodnevnoj radionici „I vjernice i građanke“.

Prijaviti se mogu predstavnice nevladinih organizacija i teologinje iz regije, koje su posvećene afirmaciji žena u svim sferama privatnog i javnog života. Zainteresirane za sudjelovanje na radionici trebaju ispuniti prijavni obrazac i poslati ga e-mailom na adresu eiz@eiz.hr do 30.7.2017. do 15 sati.

Dodatne informacije o radionici i prijavni obrazac možete pronaći OVDJE.