Javni poziv

Ekumenska inicijativa žena objavljuje natječaj za dodjelu potpora za znanstveno-istraživački rad.

Prijaviti se mogu znanstvenice i studentice čije je prebivalište na području regije u kojoj djeluje EIŽ  (tj. područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Kosova, Makedonije, Crne Gore i/ili Srbije).  Zainteresirane trebaju poslati iskaz interesa e-mailom na adresu natjecaj2@eiz.hr do ponedjeljka, 17. srpnja 2017.

Dodatne informacije o natječaju i prijavnu dokumentaciju možete pronaći OVDJE.

Javni poziv

Ekumenska inicijativa žena će produžiti natječaj za sudjelovanje u online treningu „Društvene inovacije“.

Natječaj je namijenjen EIŽ partnerskim organizacijama/teologinjama, ali i svim ženama koje su aktivne u civilnom društu, a zainteresirane su za ovu vrstu treninga. Pogledajte video: poveznica.
Prijaviti se mogu osobe iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, s Kosova, iz Makedonije i iz Srbije. Zainteresirane za sudjelovanje na treningu trebaju ispuniti prijavni obrazac i poslati ga e-mailom na adresu eiz@eiz.hr do 25.8.2017. do 15 sati.Dodatne informacije o treningu i prijavni obrazac možete pronaći OVDJE.

Javni Poziv – radionica

Ekumenska inicijativa žena objavljuje natječaj za sudjelovanje na trodnevnoj radionici „I vjernice i građanke“.

Prijaviti se mogu predstavnice nevladinih organizacija i teologinje iz regije, koje su posvećene afirmaciji žena u svim sferama privatnog i javnog života. Zainteresirane za sudjelovanje na radionici trebaju ispuniti prijavni obrazac i poslati ga e-mailom na adresu eiz@eiz.hr do 30.7.2017. do 15 sati.

Dodatne informacije o radionici i prijavni obrazac možete pronaći OVDJE.